menu
Events

UPCOMING: Screw it, let's do it!

20 september 2017

Aagje inC. levert voor het tweede jaar op rij een bijdrage aan de voorbereiding en uitvoering van het Jong Management Congres. Dit jaar is het thema “Screw it, let’s do it!”. En dat belooft wat:

Iedereen heeft wel een excuus om de stap naar zelfstandigheid, een nieuwe richting binnen je organisatie of een carrièreswitch nog even uit te stellen. Maar in de huidige markt moet je kiezen om gekozen te worden. En dat gaan we doen! Op 6 en 7 oktober vindt het JM Congres plaats: een inspirerend weekend waar leden, oud-leden, maatschappelijke partners en geïnteresseerden uit het hele land samenkomen om stappen te zetten.

Ook dit jaar is er een mooi programma samengesteld. Inspirerende sprekers zoals Remco Claassen en Ruud Veltenaar, een door de wol geverfd ondernemerspanel met o.a. Atilay Uslu, diverse uitdagende challenges en ruimte voor ontspannen ontmoetingen met ruim 200 jonge en ambitieuze managers, directeuren en ondernemers uit het hele land. In één weekend word je klaargestoomd om je dromen te verwezenlijken. Leer hoe de ondernemer en manager van morgen handelt en vergroot de ruimte in jezelf voor vernieuwing en groei.