menu
NS

Kick-off event

C Coördinatie Doelgroep De Nederlandse Onderhandelingsdelegatie, onder leiding van staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu Sharon Dijksma, diverse stakeholders en pers Doelstellingen

Een veilig, tijdig en aangenaam vertrek van de Train to Paris

Client NS In samenwerking met
Willemine Steller Projectmanager NS

De Train to Paris brengt de Nederlandse onderhandelingsdelegatie onder leiding van staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu Sharon Dijksma, diverse stakeholders en pers naar Parijs. Aan boord van de Train to Paris tonen NKC-leden en andere (maatschappelijke) organisaties met praktische voorbeelden hoe zij invulling (gaan) geven aan hun ambitie voor 2020. Deze inspirerende reis vormt de warming-up naar de Klimaattop (COP21), die als belangrijkste doelstelling de ondertekening van het nieuwe klimaatverdrag heeft, zodat deze in 2020 mondiaal van kracht gaat.

Aagje inC. heeft de volledige facilitaire voorbereiding en uitvoering van het vertrek van deze speciale trein van Rotterdam naar Parijs verzorgd. Dit event was door de heersende dreiging op het gebied van veiligheid een van de meest omvangrijke producties tot dan toe. Ook op het gebied van logistiek; onder andere door de kopstukken die aan boord gingen, een station met bijbehorende specifieke regelgeving als locatie, een strakke dienstregeling waar binnen dit vertrek diende plaats te vinden en de zeer aangescherpte veiligheidsmaatregelen, was dit een van de meest uitdagende events die Aagje inC. in goede banen heeft mogen leiden.

Michele is een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken en een waardevolle aanwinst in elk event! In de zomer van 2015 heeft ze voor de Nederlandse Klimaatcoalitie een event perfect georganiseerd. Met oog voor de doelen, verschillende belangen en partners was Michele onmisbaar in dit project. Je kan het rustig aan Michele overlaten zonder zorgen: ze denkt overal aan.

Junior Project Manager at Natuur & Milieu

Nathalie Strookman

Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Innovatie event

Bekijk de volgende case