menu

Nieuwsgierig bureau voor
Concept Communicatie Coördinatie

Aagje inC., nieuwsgierig bureau voor Concept, Communicatie, Coördinatie, is gespecialiseerd in eventmanagement. Wij houden ons bezig met de gedegen ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van duurzame evenementen op maat. Evenementen die waardevol zijn voor de initiatiefnemer(s) omdat zij de gewenste communicatie- en/of gedragsverandering doelstelling realiseren. Evenementen die waardevol zijn voor de doelgroep omdat zij hen verrijken. Aagje inC. creëert belevingen die alle zintuigen prikkelen, mensen in beweging brengen en daardoor impact hebben.

Concept

Concept

Aagje inC. ontwikkelt en bewaakt eventconcepten op maat. Het creëren van waarde vormt daarbij het uitgangspunt. We ontwerpen events, die deelnemers raken en verbinden, zodat zij in beweging komen en de gewenste impact ontstaat.
Wij ontwikkelen het allerliefst events die niet alleen een positieve impact hebben voor onze opdrachtgever en de doelgroep, maar ook voor de maatschappij.

Communicatie

Communicatie

Aagje inC. gelooft in de kracht van live communicatie. Wij zien een event als een zeer effectief communicatiemiddel. We geloven dat een event de meeste impact heeft als het onderdeel uitmaakt van de marketing- en communicatiestrategie van een organisatie. Daarom gaan we veelal campagne-matig te werk; we betrekken de doelgroep niet alleen tijdens maar ook voor en na het event.

Coordinatie

Coördinatie

Aagje inC. bereidt een event tot in detail voor en houdt tijdens de uitvoering alles nauwlettend in de gaten. Zo valt tijdens het event alles op z’n plek en ontstaat een belevenis, die de doelgroep écht raakt en in beweging brengt.
In de rol van projectcoördinator leiden we het team, veelal bestaand uit in- en externe experts, naar het gewenste eindresultaat binnen de gestelde randvoorwaarden.

Nieuwsgierig

Bij Aagje inC. zijn we de ‘waarom-fase’ nooit ontgroeid. We willen het naadje van de kous weten. Onze opdrachtgever en de doelgroep snappen. Het werkveld en de context doorgronden. Vaak zetten we eerst een stap terug; op zoek naar de vraag achter de vraag.
Zo komen we tot de kern. Als het doel vervolgens duidelijk is, ontwikkelen we op basis daarvan een concept op maat. Zo komen we tot events die iets toevoegen, impact hebben en daarmee waardevol zijn voor onze opdrachtgever en de doelgroep.

Bewust

Aagje inC. heeft een grote affiniteit met events die niet alleen een positieve impact creëren voor onze opdrachtgever en de doelgroep, maar ook voor de maatschappij. Om die reden zijn wij trots dat wij voor organisaties als MVO Nederland en Eosta / Nature & More werken.


Crew

Eventmanager

Michèle van de Craats

trotse import-Rotterdammer
vastberaden en nieuwsgierig
perfectionist in hart en nieren
onvermoeibaar
organisatorisch wonder
fietsliefhebber
levensgenieter in de spaarzame vrije uurtjes
hondenknuffelaar

Eventmanager

Kim Pors

werkpaard met Rotterdamse mentaliteit
katalysator van positieve energie
productionele duizendpoot
serieuze humorist
zet uitdagingen om in oplossingen
buitenmens
eet ei uit eigen kip

Happinessmanager

Foppe

trouwe hond
om hem geen dag niet gelachen
meester in verleiding
najager van primaire levensbehoeften
(eten en aandacht)
lui in de overtreffende trap